För några dagar sedan presenterades vi på Malmö Raceway/SRIF att vi tänkte satsa på en egen klass i Advanced ET som skulle heta
Pro X-treme.
En ersättningsklass för Top Doorslammer, men med samma regler.
...
Detta beslut blev snabbt ett hett debattämne och har så varit de senaste dagarna, då både ris och ros har framförts. Detta har då medfört att vi tagit upp ämnet igen för diskussion, för att ventilera för och nackdelar.

Resultatet av det blev att vi efter en dialog med
Top Doorslammerföreningen, genom Benny Strand,
vår samarbetspartnerts i vår kommande serie, Kjula Dragways Pelle Hallström och vi, Malmö Raceway/SRIF, bestämde oss för att göra vissa förändringar i vårt beslut.

Beslutet som nu tagits, är att Malmö Raceway/SRIF kommer att tillåta att den nationella Top Doorslammerserien poängberäknar på två av SRIFs race på Malmö Raceway 2013. Detta beslut tar vi för att vi tror att det gynnar Svensk Dragracing på sikt och framför allt då klassen Top Doorslammer.

Vi kommer också att köra Top Doorslammer under namnet TD i vår lokala serie 2013. Dock kan det bli så att Top Doorslammer körs med ett tilläggsnamn i denna serie. Detta gör vi för att det inte ska gå inflation i mästare, och att det koras två mästare i en och samma klass i två olika serier etc. Att sen två serier korsar varandra har ingen betydelse i detta fall då de följer samma reglemente till punkt och pricka.
Så oavsett om klassen enbart heter Top Doorslammer eller t.ex Pro X-treme/Top Doorslammer så kommer den köras efter samma regler på Malmö Raceway 2013.

Vi i SRIF / Malmö Raceway ser fram emot ett fortsatt samarbete med Top Doorslammerföreningen och en spännande och snabb säsong.

God Jul och Gott Nytt År
önskar
Styrelsen SRIF / Malmö Raceway